Sobre nosaltres

Fundada l' any 2015, la nostra empresa és el resultat d' una passió transmesa de generació en generació. Inspirats per les receptes de les nostres àvies, ens endinsem en la missió de compartir sabors autèntics i tradicionals a travès dels nostres productes.
 

Elaborem una àmplia varietat de melmelades i conserves utilitzant fruites i verdures fresques i de temporada. Des de clàssiques com maduixa o taronja fins a convinacions més innovadores con carbassó amb gingebre.
 

La Nostra Història

L'art de la tradició

A Melmelades Artesanes La Vall del Llémena, ens sentim orgullosos de mantenir viva la tradició d'elaborar melmelades i conserves de forma artesanal i natural. Cada mos que gaudeixes és el resultat d'anys de dedicació i amor pel que fem.
 

 

¡Descubreix els Nostres Productes!

Deixa't seduir per l'autèntic sabor de la natura a cada un dels nostres pots.

Fes clic a continuació per explorar la nostra varietat de melmelades i altres conserves artesanes i emportar-te a casa un trosset de tradició dins cada potet de vidre.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.